Σελίδες

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής..Τζορτζ Μπάλντοκ:...το υλικό από τις κάμερες «ξεψαχνίζει» η Αστυνομία.. Σήμερα οι....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Σε σοκ βρίσκεται το πανελλήνιο από το βράδυ της Τετάρτης (10/10) στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, με τους γιατρούς και την Ασφάλεια να προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ ώστε να προσδιορίσουν τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του άτυχου παίκτη.

Το πρωί της Πέμπτης (10/10) θα γίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι και πόσο είχε καταναλώσει ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση, έχουν συλλέξει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που «βλέπουν» το σπίτι και το εξετάζουν εξονυχιστικά για το οποιοδήποτε στοιχείο.

Το χρονικό του θανάτου του Μπάλντοκ

Τον Μπάλντοκ τον αναζητούσε από το πρωί η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι έναν κοινό φίλο για να πάει στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός, «παγώνοντας» την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο φίλος της οικογένειας τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στις 22:29 το βράδυ και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Το ΕΚΑΒ έφθασε εκεί στις 22:38, όπου διαπίστωσε τον θάνατό του και στη συνέχεια περίμενε την Ασφάλεια για να αναλάβει βάσει πρωτοκόλλου την υπόθεση, η Σήμανση. Στο σημείο μετέβη επίσης ιατροδικαστής, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες της οικίας και άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε χτυπήματα στο σώμα του και πλέον αναμένονται η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου του.

Παράλληλα, η πρώτη εικόνα δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, πιθανότατα, είχε χάσει τη ζωή του αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στον πάτο της πισίνας.

Είναι ενδεικτικό πως οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι ανοιχτό ενώ ακόμα και η τηλεόραση ήταν σε λειτουργία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.



Πηγή ➤  https://lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου