Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Μητέρα και γιος απεγκλωβίστηκαν από ΙΧ που έπεσε σε γκρεμό - Δέντρα συγκράτησαν το όχημα....Δείτε φωτο τροχαίο & στην Τσαριτσάνη Νταλίκα εξετράπη κι έπεσε σε βράχο....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Η γυναίκα και ο 11χρονος γιος της δεν τραυματίστηκαν σοβαρά

Μια μητέρα και ο 11χρονος γιος απεγκλωβίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) από το αυτοκίνητό τους που έπεσε σε γκρεμό έξω από τα Ιωάννινα.

Τρία πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατέβουν με σχοινιά στο σημείο που βρισκόταν εγκλωβισμένοι μητέρα και γιος.

Σαν από θαύμα η μητέρα και το 11χρονο παιδί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και επικοινωνούσαν με τους πυροσβέστες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

troxaio-ioannina1
troxaio-ioannina3

Λίγο μετά με φορεία τους ανέβασαν στον δρόμο όπου τους περίμεναν ασθενοφόρα για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αυτό που έσωσε τους επιβάτες ήταν ότι το αυτοκίνητό τους βρήκε αντίσταση στα δέντρα που τους συγκρατήσαν και έτσι δεν κατρακύλησαν χαμηλότερα.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τσαριτσάνη Λάρισας: Νταλίκα εξετράπη κι έπεσε σε βράχο, νεκρός ο οδηγός

Μετά την πρόσκρουση, η νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες και ο οδηγός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα

 

Τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 
60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης, κοντά στην Τσαριτσάνη.

Μια νταλίκα κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της, πέρασε το προστατευτικό κράσπεδο και έπεσε σε βράχο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καταφέρνοντας μετά από περίπου δύο ώρες να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου