Σελίδες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Δικηγόρος έγινε «βαποράκι» για κρατούμενους στις φυλακές Τρικάλων Επιχείρησε να παραδώσει στους πελάτες του συσκευασίες....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Επιχείρησε να παραδώσει στους πελάτες του συσκευασίες με ηρωίνη και ακατέργαστη κάνναβη

Άσχημα μπλεγμένος βρέθηκε ένας δικηγόρος από την Αθήνα, ο οποίος δεν αρκέστηκε στις νομικές υπηρεσίες που παρείχε σε τρεις αλλοδαπούς πελάτες του οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές των Τρικάλων, αλλά έκανε και το… «βαποράκι» για χάρη τους με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες!

Ο 65χρονος δικηγόρος, ο οποίος είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πήγε την Τρίτη στο σωφρονιστικό κατάστημα για να να συναντήσει τους πελάτες του κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου. Όμως, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος τον είδε την στιγμή που τους παρέδιδε κρυφά κάτι και σήμανε συναγερμό. Τόσο οι κρατούμενοι όσο και ο συνήγορός τους ακινητοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι επιχείρησε να τους παραδώσει συσκευασίες με ηρωίνη και ακατέργαστη κάνναβη, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ο δικηγόρος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ παραπέμφθηκε και στο πειθαρχικό του Δ.Σ.Α. και κινδυνεύει να του αφαιρεθεί η άδεια. Η δικογραφία περιλαμβάνει και τους τρεις κρατούμενους των φυλακών.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου