Σελίδες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται ο Παλαιστίνιος στην Αχαρνών....Το είχε ξανακάνει λίγες μέρες πριν....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤
Μέσα στο σπίτι που βρίσκεται ο 28χρονος Παλαιστίνιος κοντά στην πλατεία Βάθη, στην Αχαρνών, μπήκαν άντρες της ΕΚΑΜ και επιχειρούν προκειμένου να τον εμποδίσουν να υλοποιήσει την απειλή του, να ανατινάξει μια φιάλη υγραερίου.

Μέσα στο σπίτι που βρίσκεται ο 28χρονος Παλαιστίνιος κοντά στην πλατεία Βάθη, στην Αχαρνών, μπήκαν άντρες της ΕΚΑΜ και ακινητοποίησαν τον Παλαιστίνιο που απειλούσε να ανατινάξει μια φιάλη υγραερίου.

Νωρίτερα το πρωί, ΕΛΑΣ και πυροσβεστική ενημερώθηκαν για έναν άνδρα από την Παλαιστίνη - αρχικά έλεγε ότι είναι Σύρος -  σε κατάσταση αμοκ που βγήκε σε μπαλκόνι κτηρίου δίπλα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έλεγε ότι έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου και φέρεται να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο. Στους αστυνομικούς έλεγε ότι όλη η οικογένειά του σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Παλαιστίνιος είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει και την προηγούμενη εβδομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου και είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Υπό την επήρεια ουσιών ο άνδρας που απειλεί να ανατινάξει τετράγωνο στην Αχαρνών – Το είχε ξανακάνει λίγες μέρες πριν

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο άνδρας από την Παλαιστίνη, που από νωρίς το πρωί της Τρίτης (10.9.2024) απειλεί ότι θα πέσει από το μπαλκόνι στην οδό Αχαρνών και θα ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου

Ο άνδρας, που υποστηρίζει ότι έχουν φύγει από τη ζωή τα τρία παιδιά του, έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου της οδού Αχαρνών και έχοντας δύο μαχαίρια στα χέρια απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, ανατινάζοντας την μπουκάλα υγραερίου που έχει στο σπίτι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άνδρες της ΕΚΑΜ έχουν μπει στην πολυκατοικία και  στο διαμέρισμα.

Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν 28χρονο από την Παλαιστίνη με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

 


Στο σημείο βρίσκονται διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ και μεταφραστές, οι οποίοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν αλλά η επικοινωνία με τον 28χρονο είναι δύσκολη καθώς φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr   https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου