Σελίδες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Παράσυρση οικογένειας....Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ο οδηγός – Διασωληνωμένοι οι....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε το ζευγάρι και το 2 ετών παιδί τους, στη συνδετήρια οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός.

Πρόκειται για 46χρονο (ημεδαπό), ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η 34χρονη μητέρα, η οποία διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο, βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Σε πιο κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στο σημείο του τροχαίου.

Και οι δυο υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες ειδικές εξετάσεις και παρακολουθούνται στενά από το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς φέρουν σοβαρά τραύματα, έχοντας υποστεί κατάγματα και θλάσεις.

Το 2χρονο παιδί τους νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην παιδοχειρουργική κλινική.

«Μαμά, χτύπησα 3 άτομα με το αυτοκίνητο»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Star, το παιδάκι ήταν σοκαρισμένο και έκλαιγε ασταμάτητα μετά το τροχαίο. Είχε κάποια αίματα στο κεφαλάκι του αλλά η κατάστασή του δεν κρίνεται σοβαρή.

Η μητέρα του οδηγού, σύμφωνα με το Star, είπε: «Ο γιος μου με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα 3 άτομα με το αυτοκίνητο”. Ήταν σε σοκ. Είναι και αυτός χτυπημένος, αλλά δεν κινδυνεύει. Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου, που είχε κατεύθυνση την περιοχή της Θέρμης, εικάζεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο πρανές του δρόμου και τους χτύπησε.

Στην συνέχεια το όχημα ξήλωσε την περίφραξη και κατέληξε σε αυλή μονοκατοικίας. Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς δεν αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω τους.


Πηγή ➤https://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου