Σελίδες

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Κτηνοτρόφος κατηγορείται ότι πέταξε πέτρες σε πυροσβεστικό ελικόπτερο – .....Ο κτηνοτρόφος είπε πως θα....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τη δική του άποψη για όσα συνέβησαν στη φωτιά με το πυροσβεστικό ελικόπτερο που δέχτηκε επίθεση με πέτρες στην Κρήτη, ενώ προσπαθούσε από λιμνοδεξαμενή χωριού του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων να κάνει ανεφοδιασμό, κατέθεσε ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, ένας 38χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος επικοινώνησε με την ιστοσελίδα, υποστήριξε πως δεν πέταξε πέτρες αλλά έκανε χειρονομίες στον πιλότο να απομακρυνθεί από τη μάντρα ζώων που έχει στην περιοχή και από τον κίνδυνο να χαθούν τα ζώα του.

Όπως είπε στην ιστοσελίδα, διαθέτει ποιμνιοστάσιο με 100 ζώα που είναι μάλιστα ετοιμόγεννα και όταν είδε τη φωτιά και αντιλήφθηκε το ελικόπτερο να πηγαίνει προς τη λιμνοδεξαμενή, μετέβη στην περιοχή γιατί φοβήθηκε για την περιουσία του.

Φωτιά στην Κρήτη: Ο κτηνοτρόφος μιλά για πανδαιμόνιο στο ποιμνιοστάσιο

Όταν έφτασε εκεί, διαπίστωσε πως τα ζώα τρόμαξαν και δύο απέβαλαν, ενώ πλέον τα μισά κουτσαίνουν από το πανδαιμόνιο που επικράτησε, όπως ισχυρίστηκε.

Ανέφερε επίσης πως ζημιές έπαθε και ο αμπελουργός που έχει επιτραπέζια σταφύλια σε αμπέλι και έβλεπε να καταστρέφεται η σοδειά του από το πέρασμα του ελικοπτέρου.

Ο κτηνοτρόφος είπε πως θα μπορούσε να είχε ειδοποιηθεί για να απομακρύνει τα ζώα από το ποιμνιοστάσιο.

Ταυτόχρονα, ζητά να γίνει αυτοψία από την πυροσβεστική στην περιοχή αφού υπάρχουν ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που είναι ακαθάριστα και ευθύνονται για τις φωτιές.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου