Σελίδες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Σκότωσε τη γυναίκα του και........... η αστυνομία ενημερώθηκε από γείτονες.....η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της ... Ο σύζυγός της είχε στήσει καρτέρι ...,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

 

Ο 43χρονος σκότωσε την 36χρονη μητέρα των δύο παιδιών του μέσα στο αυτοκίνητο - Η γυναίκα του είχε κάνει μήνυση την Πέμπτη για βία και απειλή, αλλά είχε παραμείνει ασύλληπτος

Την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του σκότωσε 43χρονος άνδρας στην Αμφιλοχία και κατόπιν αυτοκτόνησε με το ίδιο κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος. Δύο μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο. 
Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα και ο δράστης ζούσε στο πατρικό του σπίτι.

Νεκρό μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένα ζευγάρι στην Αμφιλοχία τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.7.24) με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον άνδρα να σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr, η αστυνομία στην Αμφιλοχία ενημερώθηκε από γείτονες στις 04:00 το πρωί του Σαββάτου που άκουσαν πυροβολισμούς από σπίτι που διέμεναν ένας 43χρονος και μια 37χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr, το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα. Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς είδαν τον άνδρα και τη γυναίκα νεκρούς με τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για περίπτωση δολοφονίας-αυτοκτονίας.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί υποδεικνύουν ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Το κίνητρο πίσω από αυτή την πράξη παραμένει ασαφές, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr    https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου