Σελίδες

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Γκάζι: Στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων για την επίθεση κατά των Κρητικών....για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι - Οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας 

Στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων προσώπων του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκαν στο Γκάζι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις νεαροί από την Κρήτη, προχώρησαν το βράδυ Κυριακής στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι.

Παράλληλα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν στα χέρια τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του ανθρακί Range Rover το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει νοικιαστεί από μεγάλη εταιρεία leasing.

Ο «επαγγελματικός» τρόπος δράσης του πιστολέρο αποτύπωνεται, εξάλλου, και στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (16.12.23).

Πρόκειται για τον συνοδηγό του τζιπ, 33 ετών, αλβανικής καταγωγής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές Αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό και στη σύλληψη του πιστολέρο. Ο ένας εκ των δραστών των πυροβολισμών στο Γκάζι συνελήφθη βραδινές ώρες μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας.


Πηγή ➤https://www.protothema.gr   https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου