Σελίδες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Άρτα: Νεκροί πατέρας και γιος που αγνοούνταν – Έπεσαν με το αυτοκίνητο σε χαράδρα...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην εξαφάνιση πατέρα και γιού, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί ενώ ταξίδευαν για την Άρτα. Έπειτα από σχεδόν δύο 24ωρα αναζητήσεων μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 65χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής από την Άρτα και του 38χρονου γιου του. Πατέρας και γιος βρέθηκαν με το όχημα τους σε χαράδρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο ανδρών θα ρίξει «φως» στις αιτίες που τους οδήγησαν στον θάνατο.

Εξακολουθούν να αγνοούνται πατέρας και γιος-Η μαρτυρία που ερευνούν οι αρχές


Πρόκειται για έναν 65χρονο που βρέθηκε στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ο τελευταίος στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Διακομίστηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του, οι οποίες και βγήκαν καλές, πήρε εξιτήριο για να φύγει για το σπίτι του συνοδεία του πατέρα του ο οποίος τον παρέλαβε.

Από εκείνο το χρονικό σημείο τα ίχνη τους χάνονται. Πατέρας και γιος αγνοούνται με ένα μαύρο Peugeot με το οποίο ταξίδευαν από τη Λαμία για την Άρτα.

Οι «πληροφορίες» που έφτασαν στα site…

Οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για εντοπισμό του οχήματος με νεκρούς τους επιβάτες του σε χαράδρα και έφτασαν σε ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων και του «anikolouli.gr»,  ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν και αποδόθηκαν εκ των υστέρων σε «κακή εκτίμηση».

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «LamiaReport», μαρτυρία βοσκού φέρει  έναν άνδρα να περιφέρεται φορώντας κολάρο στα βουνά σε περιοχή της Φωκίδας, οδηγώντας  μόνος του ένα μαύρο αυτοκίνητο! Aν η μαρτυρία επιβεβαιωθεί ως γεγονός, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα  με τις αρχές να ερευνούν όλα τα πιθανά σενάρια.

Ο αγνοουμενος γιος  που είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος μερικές ώρες νωρίτερα έφυγε συμφωνα με πηγές του«LamiaReport» με κολλάρο από τα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Σε ετοιμότητα παραμένουν οι αστυνομικοί των ΑΤ Σπερχειάδας και Καρπενησίου, καθώς και οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Μακρακώμης και Καρπενησίου που συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή του τελευταίου στίγματος του κινητού του 38χρονου.

Πηγή: anikolouli.gr   https://fimotro.gr   https://anikolouli.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου