Σελίδες

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη 31χρονος αστυνομικός για 11 ένοπλες ληστείες Ο δράστης υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο δράστης υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου

Συνελήφθη αστυνομικός 31 ετών για έντεκα ένοπλες ληστείες. Η σύλληψη έγινε από την Ασφάλεια.

Ο δράστης υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου. Να προστεθεί επίσης ότι ο 31χρονος είναι και  πρώην ειδικός φρουρός

Αυτή την στιγμή ο άνδρας κατηγορείται για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο βενζίνης καθώς και για άλλες έντεκα ληστείες.

Θα γίνουν οι απαραίτητες δράσεις έπειτα από την σύλληψη του 31χρονου. Όμως έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδίως στους αστυνομικών που εργάζονταν μαζί του καθημερινά.

Δρούσε για σχεδόν δύο μήνες- Τέθηκε σε διαθεσιμότητα


Ανακοίνωσε εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία στην οποία αποκαλύπτει πως συνελήφθη αστυνομικός το Σάββατο στην Αττική, για διάπραξη ληστειών κατά συρροή σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι ληστείες έλαβαν χώρα κατά το διάστημα από τις 9 Απριλίου έως τις 19 Ιουνίου του 2021. Επιπλέον, διατάχθηκε Ένορκή Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Στη σύλληψη αστυνομικό και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του προχώρησαν στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Η σύλληψη έγινε σήμερα το πρωί, για διάπραξη ληστειών κατά συρροή σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων, που έλαβαν χώρα κατά το διάστημα από 9 Απριλίου έως 19 Ιουνίου στην Αττική.


Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου