Σελίδες

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ισλαμαμπάντ κατάντησε η Θεσσαλονίκη Άγρια συμπλοκή με κοντάρια και μαχαίρια Σουλατσάρουν σαν τον «Κάλαχαν» οι πακιστανοί– Δύο τραυματίες [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Nέο σοβαρό επεισόδιο με δεκάδες αλλοδαπούς σημειώθηκε στην οδό Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη με τουλάχιστον δύο τραυματίες.

Το επεισόδιο έγινε περίπου στις 18.40 όταν ομάδα μεταναστών, πολλοί από τους οποίους κρατούσαν καδρόνια, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα, επιτέθηκε για άγνωστο λόγο σε άλλους αλλοδαπούς που βρισκόταν σε κατάστημα καφέ.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αυτήν την ώρα οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο διενεργούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους, ενώ ήδη έχουν γίνει και προσαγωγές.


Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω είναι από το Πάρκο των Εθνών μεταξύ των οδών Λαγκαδά και Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
Οι κάτοικοι πλέον αδυνατούν να κυκλοφορήσουν στην ίδια τους τη γειτονιά αφού η περιοχή είναι πια γκέτο Πακιστανών.
Πορνεία, ναρκωτικά και ο Θεός ξέρει τι άλλο. Ειδικά μετά την έναρξη λειτουργίας ενός πακιστανικου εστιατορίου – ξενοδοχείου, περιοχή θυμίζει περισσότερο Ισλαμαμπάντ με τις αμέτρητες καταγγελίες των Ελλήνων να αγνοούνται από τον Δήμο.
Δείτε τις εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης – κάτοικος της περιοχής:
lagada5


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου