Σελίδες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΚ! Απειλούν τον Πάνο Καμμένο! τα παπαγαλάκια του Μαξίμου ! Έκτακτο αίτημα Μέρκελ! Θέλει να δει τον…

ΣΟΚ! Απειλούν τον Πάνο Καμμένο! τα παπαγαλάκια του Μαξίμου !


Police-Voice blog ➤
Μόνο σαν απειλή προς τον κυβερνητικό εταίρο μπορεί να εκληφθεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, ενόψει μάλιστα της επικείμενης συνάντησης στο Μαξίμου μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του πρωθυπουργού.
Η εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «Πάνο κάτσε φρόνιμα», αναφέροντας στο ρεπορτάζ της ότι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον συγκυβερνήτη του, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, να μην προβεί σε καμία κίνηση μέχρι να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.
Να σημειώσουμε ότι και πριν από λίγους μήνες, με αφορμή το ταξίδι Καμμένου στις ΗΠΑ και τις θέσεις που τότε είχε αναπτύξει για τις αμερικανικές Βάσεις στην Ελλάδα, η Εφημερίδα των Συντακτών είχε αποφανθεί ότι ο «Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

 Έκτακτο αίτημα Μέρκελ! Θέλει να δει τον…


Πονοκέφαλος στους Γερμαναράδες για την ονομασία των Σκοπίων

Η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα μεθαύριο να συναντηθεί και με τον Πάνο Καμμένο.

Αν δεν το έχει καταλάβει ο αρχηγός των ΑΝΕΛ είναι η τελευταία του ευκαιρία να διαχωρίσει την θέση του από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ- Ποτάμι: 4 βουλευτές ψηφίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών


Την υπερψήφιση της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους «τέσσερις» του Ποταμιού, δηλαδή τον πρόεδρο Στ. Θεοδωράκη, τον αντιπρόεδρο Γ. Μαυρωτά, τον Σπ. Λυκούδη και τον ίδιο, προανήγγειλε ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Δανέλλης σημείωσε ακόμη:
«Σταθεροί σε αυτά που είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, εμείς στο Ποτάμι θα υπερψηφίσουμε την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών»....
 .Η Συμφωνίας ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ...

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου