Σελίδες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΏΡΑ 19:21! ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ

ΏΡΑ 19:21! ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΟΙ  ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ


Police-Voice blog ➤
Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου είναι μία από τις σημαντικότερες και κρισιμότερες ημερομηνίες στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Από σήμερα με αποκορύφωμα τη συγκεκριμένη ημέρα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες αφού όλα δείχνουν ότι η αποχώρηση του Καμμένου από την Κυβέρνηση είναι κοντά. Η ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα ρίξει τα προσωπεία όσων πραγματικά τηρούν όσα υπόσχονται ή είναι απλά αισχροί πολιτικάντηδες όπως αυτοί που χορτάσαμε να βλέπουμε τόσα χρόνια.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν έχοντας ως δεδομένο την αποχώρηση Καμμένου ίσως και πριν την ψηφοφορία.
Αποχώρηση δεν σημαίνει εκλογές
Σε αυτή την περίπτωση, μην νομίζετε ότι η επόμενη ημέρα θα έχει απαραίτητα εκλογές. Είναι σχετικά βέβαιο ότι δεν θα αποχωρήσουν όλοι των ΑΝΕΛ (βλέπε Κουντουρά) από την Κυβέρνηση άρα πολύ πιθανόν να εξακολουθήσει να έχει 151 βουλευτές. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αφού για να περάσει μια πρόταση δυσπιστίας απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία 15; βουλευτών.
Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιανουαρίου εισάγεται προς συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων και η συνταγματική αναθεώρηση, η ολοκλήρωση της οποίας θα δρομολογήσει, πιθανότατα άμεσα, και την ψήφιση της Συμφωνίας από τη Βουλή των Ελλήνων.
Η έκτακτη σύγκληση των οργάνων των ΑΝΕΛ την Τετάρτη έρχονται μετά τα όσα συνέβησαν, με την αιχμηρή συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά για τον Πάνο Καμμένο και το αινιγματικό tweet του υπουργού Άμυνας.
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εξελίξεων
Μετά την έκτακτη σύγκληση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, αποφασίστηκε να συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στις 12 της Δευτέρα.
Η συνεδρίαση ήταν μεν προγραμματισμένη, έχει ωστόσο ιδιαίτερη σημασία καθώς τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν οι απειλές από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν από την κυβέρνηση.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το μήνυμα του Τσίπρα από τη Σαμοθράκη στον κυβερνητικό του εταίρο, που δεν είχε το σθένος να τον κατονομάσει καν.
Όπως ανέφερε «εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι, και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων, ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο.
Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα».
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Τετάρτη κρίνονται όλα. Η χώρα, το μέλλον των παιδιών μας. Οι κόντρες που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολιτικό θέατρο που θα ξεσκεπαστεί σύντομα αφού φτάνουν οι μέρες των αποφάσεων. Μέχρι τότε ο μεν θα το παίζει Μάρθα Βούρτση και ο δε Αλίκη Βουγιουκλάκη. Να προσέξουν όμως καθώς εκείνη την ημέρα πολλοί ίσως να κυκλοφορούν με κατεβασμένα παντελόνια και να τους κάνουμε δώρο μερικά στρινγκάκια. Το πατριωτικό τσουνάμι που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ρίχνει βαριά την αναπνοή του πάνω τους.
Πηγή ➤

1 σχόλιο: