Σελίδες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Φωκίδα Αμετανόητος διαρρήκτης συνελήφθη ξανά



Police-Voice blog ➤

Τρεις ημέρες μετά τη σύλληψή του από τον τροχονόμο εγγονό μιας ηλικιωμένης που τον αντιλήφθηκε να προσπαθεί να τρυπώσει στο σπίτι της γιαγιάς του στην Κίρρα της Φωκίδας, αποδείχθηκε ότι ο 28χρονος δράστης -που είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης- δεν έβαλε... μυαλό!

Το βράδυ των Χριστουγέννων και ως τα ξημερώματα της επομένης, ο νεαρός διέρρηξε άλλο ένα σπίτι στην ίδια περιοχή από το οποίο άρπαξε 80 ευρώ και αποπειράθηκε να παραβιάσει άλλα δυο! Όμως, έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες τους και το έβαλε στα πόδια. Λίγο αργότερα, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιτέας οι οποίοι βρήκαν πάνω του ένα κατσαβίδι που χρησιμοποίησε για να διαρρήξει τις πόρτες.



Ο 28χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές και, μετά τη σύλληψή του από τον αδειούχο αστυνομικό, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Τότε, είχαν βρεθεί στην κατοχή του ένα περίστροφο replica, μια κουκούλα full face, δυο ζευγάρια γάντια, ένα κασκόλ και ένα γαλλικό κλειδί. Ο δράστης οδηγήθηκε και πάλι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενος για κλοπές και απόπειρες κλοπών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου