Σελίδες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Στην πόλη του Βόλου Ξάφρισε δυο οχήματα αλλά τον τσάκωσαν



Police-Voice blog ➤

Την ώρα που όλοι στην πόλη του Βόλου γιόρταζαν γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ένας 30χρονος Έλληνας «δούλευε» σκληρά... ανοίγοντας το ένα αυτοκίνητο πίσω από το άλλο! Όμως, για κακή του τύχη, δούλευαν και οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας.

Οι διαρρήξεις στο φορτηγάκι ενός 49χρονου και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 32χρονου έγιναν αντιληπτές από τους γείτονες που σήμαναν συναγερμό. Αρχικά, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει έχοντας αρπάξει δυο συσκευές GPS, τρία πορτοφόλια με συνολικά 500 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Σύντομα, όμως, εντοπίστηκε και συνελήφθη και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 30χρονος ανακρίνεται και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κλοπές.



Πλούσιο παρελθόν στις κλοπές είχε ένας 37χρονος που έκλεψε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την Ορεστιάδα και έκανε βόλτες με μία 29χρονη φίλη του! Όμως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην εθνική οδό Ορεστιάδας– Αλεξανδρούπολης, το σταμάτησαν και συνέλαβαν το ζευγάρι που είχε μαζί του και τρία διαρρηκτικά εργαλεία. Το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενοι για κλοπή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου