Σελίδες

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο γιατρός που πιάστηκε για φακελάκι, πρωτοστατούσε σε καμπάνια κατά της ... ιατρικής διαφθοράς



Police-Voice blog ➤
Ο μαιευτήρας γυναικολόγος, διευθυντής κλινικής σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας που πιάστηκε για φακελάκι, ήταν η προσωποποίηση του Ιανού. Πέρσι σύυμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ήταν μεταξύ όσων υπέγραψαν διακήρυξη κατά της ιατρικής διαφθοράς που
αντιπροσωπεύεται από αυτό που τότε κατήγγειλε. Το φακελάκι.
O συγκεκριμένος γιατρός, ηλικίας 64 χρόνων σύμφωνα με  την αστυνομία, ζήτησε και μάλιστα με εξέχοντα κυνισμό από μια γυναίκα με μικρή οικονομική επιφάνεια, το ποσό των 900 ευρώ, προκειμένου να την υποβάλλει εκτός λίστας σε χειρουργική επέμβαση.
Η ασθενής, φέρεται να του είπε ότι 900 ευρώ είναι το μηνιαίο εισόδημα της και πως αδυνατεί να του καταβάλει τέτοιο ποσό, αντιπροτείνοντας να του δίνει μικρά χρηματικά ποσό κάθε μήνα, για να εισπράξει την πληρωμένη απάντηση, πως δεν μπορεί να περιμένει και να του δίνει λίγα, λίγα τα χρήματα μέχρι να πεθάνει. Εξ’ ου ο απερίγραπτος κυνισμός.
Τελικά το ντηλ κλείστηκε δια μέσω 45χρονης φίλης του επίσης μαιευτήρα γυναικολόγου, που παρακάμπτοντας τη γυναικεία κατανόηση και αλληλεγγύη σε ειδικά ζητήματα υγείας τέτοιας μορφής, συμφώνησε με την ασθενή στα 700 ευρώ. Το ραντεβού κλείστηκε, τα χρήματα προσημειώθηκαν και την ώρα της παραλαβής τους συνελήφθη η γιατρός, ενώ λίγη ώρα αργότερα πιάστηκε και ο γυναικολόγος.
Στο μεσοδιάστημα όμως πρόλαβε κι ενημέρωσε ένα ζευγάρι Ρουμάνων, να αδειάσουν από το ιδιωτικό ιατρείο του που λειτουργούσε παράνομα και χωρίς να έχει στην πόρτα προσδιοριστική πινακίδα, τους φακέλους των ασθενών του, φάρμακα και ιατρικά εργαλεία. Αυτό το έκανε για να μην μπορεί να πιστοποιηθεί η παράλληλη παράνομη λειτουργία του ιατρείου, για το οποίο δεν έκοβε αποδείξεις και το είχε μετατρέψει σε μικρό φορολογικό παράδεισο.
Ατυχώς γι αυτόν, τους απεσταλμένους πρόλαβαν οι αδιάφθοροι της αστυνομίας και παρότι αντιστάθηκαν σθεναρά, τους συνέλαβαν κι αυτούς ενώ κατασχέθηκαν τα αποδεικτικά στοιχεία.
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου